Κριτικές W-loss

 • Αναστασία
  Αποκτήσατε σταγόνες απώλειας βάρους W-loss για να αποκτήσετε σχήμα μετά τον τοκετό. Μετά τον έλεγχο της σύνθεσης, ο γιατρός μου είπε ότι όλα είναι καλά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνεχώς και δεν θα προκαλέσουν βλάβη στο σώμα. Ακολούθησα λίγο τη δίαιτα και έδωσα μικρά φορτία στο σώμα.
  W-loss
 • Κωνσταντίνος
  Πήρα το W-loss επειδή έχω βάλει επιπλέον κιλά τα τελευταία χρόνια. Μπορώ να πω ότι η ποιότητα των προϊόντων είναι αρκετά υψηλή, το χρησιμοποίησα σύμφωνα με τις οδηγίες και δεν είχα καμία αρνητική επίδραση στο σώμα για τον εαυτό μου. Λαμβάνοντας υπόψη τη φυσική σύνθεση και τον ελάχιστο αριθμό αντενδείξεων.
  W-loss
 • Raul
  Η καραντίνα είχε αρνητική επίδραση στο βάρος μου καθώς σταμάτησα να πηγαίνω στο γυμναστήριο και σταμάτησα να τρώω. Ως αποτέλεσμα, πήρα 10 επιπλέον κιλά από τα οποία ήμουν αποφασισμένος να απαλλαγώ. Οι φίλοι με συμβούλεψαν να αγοράσω σταγόνες W-loss για να προχωρήσω τον μεταβολισμό μου - το έκανα και ήμουν ευχάριστα έκπληκτος. Το αποτέλεσμα επιτεύχθηκε σε λιγότερο από ένα μήνα.
  W-loss
 • Elvira
  Μετά την επέμβαση υπήρχε πρόβλημα με το υπερβολικό βάρος, γι 'αυτό αγόρασα σταγόνες W-loss για να έχω τουλάχιστον ένα αποτέλεσμα, καθώς η σωματική δραστηριότητα αντενδείκνυται. Ως αποτέλεσμα, σε ένα μήνα επέστρεψε στο προηγούμενο σχήμα της και έχασε 8 κιλά.
  W-loss
 • Andri
  Μετά από μια μακρά περίοδο άγχους, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να μπω σε φόρμα και να χάσω βάρος, καθώς και να ομαλοποιήσω το σάκχαρο στο αίμα καθώς τρώω πολλές καραμέλες. Αγόρασα σταγόνες από το W-loss και ήμουν εξαιρετικά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, καθώς ο ρυθμός απώλειας βάρους έχει αυξηθεί σημαντικά. Δεν υπάρχει δυσάρεστη γεύση ή μυρωδιά.
  W-loss
Εκτίμηση W-loss
4.8
24